Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

0255204009 ook voor vragen & hulp
Ervaringen

Goedkope Uitvaart (onderdeel van Uitvaart24) vraagt elke opdrachtgever na de uitvaart een beoordeling in te vullen op www.klantenvertellen.nl. www.klantenvertellen.nl beheert al onze beoordelingen onafhankelijk en correct. U kunt er zeker van zijn dat wij geen invloed op de verwerkte beoordelingen hebben. Zo kunt u deelgenoot zijn van ervaringen van anderen en wij kunnen waar nodig leren van elke beoordeling.

9.2
4.5
164 beoordelingen in de laatste 12 maanden. 99 beveelt Uitvaart24 aan.

Uitvaart24

heeft een totaal van 1178 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.2
Beoordeel ons
10
5
Super goed geregeld met veel empathie
Zeer klantgericht, heel goed bereikbaar en het contact is telkens empathisch. Indien mogelijk doen ze het zoals jij wilt, ook al moeten ze daarvoor iets afwijken van de standaard dienstverlening, heel fijn. De pakketten zijn duidelijk omschreven en begrijpelijk. De uitvoering is ook heel goed en de medewerkers zijn zeer sympathiek in de omgang. Wij waren zeer tevreden over Uitvaart24
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
07-05-2021 Benno, Ouderkerk aan de amstel
10
5
Heel professioneel, snel en stijlvol geregeld
Uitvaart zeer waardig en volgens onze wensen geregeld. Bedankt hiervoor
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
07-05-2021 Anna, Loosdrecht
8
4
Als je al weet wat je wil regel je het hier snel en eenvoudig
Wist precies wat ik wilde en Uitvaart 24 kon mij hier uitstekend mee helpen, erg tevreden hoe het gegaan is!
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid
n.v.t
Communicatie 4
Deskundigheid 3.5
05-05-2021 Patricia, Nijverdal
10
5
Fijne ervaring, alles verliep zoals besproken
Je krijgt van te voren een overzicht wat alle afgesproken wensen met daarbij per wens wat het kost. Medewerkers gaan heel empatisch en respectvol met de overledene en nabestaanden om. Er wordt meegedacht en ze zijn 24/7 bereikbaar.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
05-05-2021 marleen rietveld, Gouda
10
5
Uitvaart goed geregeld
Uitvaart24 heeft de uitvaart van mijn vrouw goed geregeld. Het pakket waarvan zij al eerder had aangegeven gebruik te willen maken voldeed zoals was afgesproken. Vriendelijke medewerkers die hebben gezorgd voor de uitvaart die zij voor ogen had. Duidelijk en geen addertjes onder het gras, adviezen en nazorg waren okay. Bedankt Uitvaart24 !
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
05-05-2021 Jan, Volendam
8
4
Goede en correcte afhandeling
Ik moest met spoed een uitvaart regelen omdat we ons lichaam normaal gesproken aan de wetenschap hebben geschonken maar net 1 dag voor zijn overlijden te horen gekregen dat hij dat toch niet wou. Via mijn verzorgster bij budget uitvaarten terecht gekomen waarbij godzijdank het zeer snel geregeld was dat ik een crematie met een afscheid kon regelen voor een prijs wat tenminste normaal is en niet zo torenhoog zoals de meeste uitvaartdiensten. Echt een aanrader. Mijn crematie kostte €1722,- en dan krijg ik de urn naar huis gestuurd omdat ik in een rolstoel zit en het niet kan ophalen.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 4.5
Communicatie 4.5
Deskundigheid 5
05-05-2021 Mkj Buist Douwes, Musselkanaal
8
4
Alles goed verlopen
Het ophalen van de overledenen is heel goed en netjes verlopen. Ze waren snel ter plaatse ook. Het is bij aankomst op de locatie van de bijeenkomst even anders omdat het een industriegebied is en geen groen gebied zoals bij een uitvaartcentrum. Daar moet je even doorheen kijken. Wij hebben het verder heel fijn en rustig ervaren. De kleinkinderen hebben het vooral heel prettig ervaren omdat het zo'n relaxte omgeving was. Geen opgeprikt gedoe en een heel ontspannen sfeer in familiaire kring. Ik zou het zeker nog een keer zo doen.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 4
Communicatie 4.5
Deskundigheid 4.5
04-05-2021 Marion, Almere
9
4.5
Gewoon goed geregeld, prettige mensen en leven mee
Gewoon goed geregeld, prettige mensen en leven mee
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 4.5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
04-05-2021 bert, rusius
9
4.5
Zeer netjes, en met zorg
Beide ouders zijn via Uitvaart 24 gecremeerd. Daar zij geen begrafenisverzekering hadden,hebben mijn man en ik besloten om voor uitvaart 24 te kiezen. Het is vreselijk om iemand te verliezen, maar Uitvaart 24 neemr veel zorg uit handen. Zeer netjes, begeleiding wordt ook geboden, zeer zorgvuldig,veel bespreekbaar en doet zeer zeker niet onder voor een dure uitvaart. Wij zijn zeer tevreden, en raden het iedereen aan.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
04-05-2021 Monique Roosloot Horst, VOORBURG
8
4
Denk dat er altijd wel iets verbeterd kan worden, maar wij waren super tevreden
Nvt
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 4.5
Communicatie 3.5
Deskundigheid 4
02-04-2021 Hermina de Jonge , Rotterdam

Over Uitvaart24

Uitvaart24 verzorgt een uitvaart voor elk budget in geheel Nederland. Waardig en transparant, zonder onverwacht hoge nota achteraf.

Over Uitvaart24

Uitvaart24 verzorgt een uitvaart voor elk budget in geheel Nederland. Waardig en transparant, zonder onverwacht hoge nota achteraf.

Meer ervaringen lezen? Bekijk al onze reviews